Пренасяне на багаж, мебели

Ако сте решили да се преместите в София независимо от кой град на страната сте може да се възползвате от нашите комплексни хамалски услуги. Предлагаме хамали и пренасяне на багаж, мебели в София и страната. Транспортните ни средства са с различен капацитет по тонаж и обем и могат спокойно да задоволят нуждите на всеки клиент независимо от количеството и обема на товара който имат. Цялата процедура по опаковане, демонтаж, пакетиране, пренасяне не е лека задача, но ако съумеете да намерите правилните хамали които да свършат всичко това от началото до самия край, ще почувствате огромно облекчение и ще се замислите дали бихте се справили сами с всичката тази работа.

Пренасяне на багаж и мебели от апартамент или офис. Това е широко разпространена и най-често ползваната услуга. Независимо дали си сменяте квартирата, пренасяте личните си вещи от един офис в друг заради по нисък наем или сте си закупили ново жилище, ние от Студенти Хамали ще Ви обслужим подобаващо. Оферирането на услугата е според това от какви точно дейности ще имате нужда. След като предложим цена ще имате възможност да обмислите предложението и решите за Вашия бюджет и предпочитания. При преместване на Вашите мебели в професионален и качествен план ние извършваме стречоване на мебелите за запазването им от намокряне или други външни влияния. 

Опаковането на дребни, чупливи вещи можете да се доверите на опита ни, като при нужда от кашони и опаковъчни материали ще Ви доставим в неограничено количество. Прочети още

Хамалските ни услуги са с широк спектър и преобладават различни дейности. Включва така също пренасяне на медицинска апаратура, апарати, копирни машини, ксерокс, камини, дърводелски и металорежещи машини. Нашето оборудването за преместване на такъв вид услуга е в пълна сила, както и опита ни като хамали. Обикновено това преместване се осъществява в болници, поликлиники, медицински центрове, офиси, административни сгради, промишлени цехове и заводи. Цените се формулират според етажи и тегло, поради това предлагаме очна ставка за да се запознаем по подробно с детайлите на преместване.

Пренасяне на пиано или роял. Прочети още

Като кажем хамалски услуги може да се разбира и товаро-разтоварна дейност, товарене, разтоварване на стоки, вещи от Тир, контейнери. При нужда от хамали можем да изпратим на място, ако сте пристигнали в столицата ни с камион и се нуждаете от разтоварване и качване на мебелите във Вашия дом. Товарене на личен багаж, битови електроуреди или мека мебел на транспортно средство като услуга може да заявите без почивен ден и по-всяко време на деня.
Преместване на огнеупорни каси и сейфове. Прочети още

Нашата фирма за хамалски услуги и транспорт предоставя складово съоръжение за съхранение на вещи и стоки. Можем да превозим до наш склад мебели и багаж в неограничено количество. Също така разполагаме със собствена база или клетка за складиране на разнообразна стока по-всяко време с постоянен достъп до помещението. Прочети още

Вашите желания са изключително ценни за нас, ние няма да Ви разочароваме и благодарение на опита в сферата на хамалските услуги ще се постараем да Ви обслужим подобаващо. Благодарим Ви ако сте споделили Вашето преместване с нас и се доверихте на професионализма на Студенти Хамали. Надяваме се в бъдеще да сме Ви полезни и при нужда да се възползвате от нашите хамали и хамалски услуги.

Цени за хамалски услуги, пренасяне и транспорт. Прочети още
Ако имате въпроси може да намерите отговорите тук

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *