Продажба и доставка на кашони

Спестяваме Ви време и нерви при нужда от опаковане на вещи, посуда, книги, порцелан и много други като за целта предлагаме кашони и опаковъчни материали с доставка до дома, офиса. Гарантираме за здравината на материала и качеството, а така също и надеждно опаковане, транспортиране и преместване на вещите Ви до новото местоназначение. Нашите материали са тествани за здравина и позволява безпроблемно запазване и сигурност на Вашите продукти при съхранение или преместване на Вашия дом, малък или голям бизнес. Ние сме тук за да направим преместването без стрес и направим Вашия бизнес да процъфтява.
Специализирани сме в правилното опаковане, подреждане, сортиране на крехки и чупливи предмети с висока стойност включително антични, електроника, кристал, порцелан и други.
Предварително извършваме оглед на вещите които трябва да се опаковат за да определим нужния материал и работна ръка, като предложим и оферта на място съчетано с преместване при желание от Ваша страна.
Предлагаме доставка на различен асортимент кашони и опаковъчен материал до дома или офиса като се съобразяваме с Вашето време на преместване и доставяме стоката в срок. В случай че сте избрали да се преместите с нашата фирма доставката е безплатна и ще се възползвате с комплексна отстъпка както от опаковъчните материали така и от преместването на вещите.

Разполагаме с различен асортимент опаковки. Попитайте за нашите цени на кашони, опаковъчен материал- стреч, бъбъл фолио, опаковъчна хартия, здрави чували. Приемаме поръчки по всяко време на деня.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *