Чистене на тавани, мазета

Почистването на мазета и тавани е една от нашите дейности които наред с преместването е включен в графа хамалски и транспортни услуги. Чистенето на мазе или таван става лесно и бързо, ако всичко е планирано предварително и от рано, независимо от големината на помещенията и количеството боклук.

Ако имате отпадъци за изхвърляне от тавански помещения или мазе просто ни се обадете. Огледа е задължителен и когато Ви изготвим оферта за чистене и извозване на отпадъците с транспорт сами ще си направите сметката с бюджета и възможностите. Цената е според количеството отпадъци но когато те са в огромни количества и се налага по голям превоз или на няколко курса ние ще предложим отстъпка от цената за почистване и извозване. Всичко друго е подсигурено от нас, събиране, изнасяне и товарене както и извозване до депо. Помещенията се остават в състояние на замитане. Не предлагаме услугата пръскане и обезпаразитяване. Много е важно при почистване на мазе или таван да знаете кои точно вещи са непотребни и кои ще се запазят. Добре организирайте процеса преди почистване. Осигурете достъп и предупредете съседите за идваща фирма за почистване. Ако боклуците са общи е добре да направите събрание. При добра подготовка от Ваша страна почистването минава гладко и бързо без пречки и спиране на работата.
Много често се сблъскваме със следната практика. За да е по-изгодно на някой да почисти своето мазе например наема роми с каруци които срещу малко пари че даже и безплатно се съгласяват да го изчистят. Те от своя страна си взимат всичко ценно-метал, дърво и някои медни тавички после си тръгват доволни.
Не се доверявайте на мними чистачи, първо че нищо няма да почистят и второ дори да натоварят нещо на следващата по близка кофа ще го оставят и Вие пак ще си видите боклука. Товарните превози на Чистотата не ги взимат и при сигнал общинските служители могат да ви съставят акт.
Най разумното решение е да си наемете фирма за почистване или да се заемете сами като си осигурите превоз и работна ръка.
Също така може да се възползвате от пролетното почистване което е също добро решение а общината ги извозва безплатно. При чистене на таван особено ако няма асансьор ще са нужни млади хора които да могат да се справят на натоварването. Ако се включат живущите на кооперацията решавате сами и изгодно проблема. Вариантите за почистване са няколко и Вие може сами да решите кой е най-удачен за Вашият бюджет.

Не губете време, вземете решение кога да се освободите от ненужните битови и строителни отпадъци от вашето мазе, таван или двор. Всяко отлагане във времето отпадъците се трупат и с годините стават неприятна гледка, опасност от пожар, развъждане на гризачи, вмирисване, влага.

Извозване на строителни отпадъци в София

Други допълнителни услуги които предлагаме освен хамалски и товаро разтоварна дейност са почистване и извозване на строителни отпадъци от апартаменти, офиси, дворове, складове, гаражи, мазета, тавани и други. Струпаните през годините отпадъци били те битови, стари мебели, дограма или след ремонтни дейности независимо в какво състояние са, дали в чували или в насипен вид както и от техния обем и количество нашият екип може да се справи експресно и качествено със разглобяване, събиране, натоварване и изхвърляне на ненужните боклуци които се извозват на депо в кв. Враждебна.
Извозване на строителни отпадъци след къртене или други ремонтни дейности.
Ако не разполагате с работна ръка можем да осигурим такава, опитна бригада със собствени чували които ще съберат и натоварят на транспорт, който ще ги превози до депо смет. Екипът ни е достатъчен на брой, за да Ви обслужим подобаващо и можем да реагираме на адрес до 2 часа. Работниците ни са внимателни с опит и прилежно свалят боклуците в чували по стълбите. Работим с интерес и желание защото само така можем да накараме клиента да ни предпочете и следващия път. Желанието и старанието е най-важно във всяка една дейност и когато то е налице и другите го оценяват.
Строителните отпадъци могат да бъдат на всякакви обекти и независимо от това дали е в двор, склада, гараж или в офиса важното е да се уточнят всички подробности до най-точен детайл за сформирането на цена, а това са етаж при сваляне, наличие на асансьор, кубатура на боклука.
Може да се възползвате също така от наши хамали ако сте си наели предварително контейнер от друга фирма. Тогава ще начислим само хамалски труд. Нашите транспортни средства са камиони закрити, самосвал до 5 тона. Можем да изпратим само транспортно средство за извозване на вашите отпадъци, ако сте си осигурили работна ръка. 
За извозване на стари мебели, дограма и боклуци на бита са подходящи закрити товарни превози заради обемния отпадък. Обикновено такъв боклук се съхранява или застоява в апартаменти, къщи, офиси, стари запустели вили, по крайните квартали и вилни зони.
Нашите транспортни средства с различен тонаж и обем са идеални за такъв отпадък и независимо от количеството можем да го съберем наведнъж. Отпадъците предварително се натрошават, разглобяват, дребните вещи се събират в чували, товаренето става внимателно като се запълва всяко свободно пространство в камиона. По този начин е възможно да се събере и вмести по-голямо количество отпадъци.
За почистване на дворове е нужен оглед. Отпадъците там са разпръснати и на око изглеждат като количество малко, но ако се съберат на купчина тогава гледката е съвсем друга. Разполагаме с колички, кофи, чували, лопати и други инструменти защото за чистене на двор те са нужни. За да се стигне до дворното място и когато няма възможност транспортно средство да спре до самия боклук се вкарва количка. Цените варират според количеството отпадъци. Разстоянието до депо смет независимо от това къде се намира обекта за почистване в рамките на град София не оскъпява товарния превоз. Към почистването на дворното място предлагаме рязане на храсти и дървета от запустели терени.

Чистене на мазета, тавани, гаражи. Струпването на отпадъци в такива помещения е разнороден от строителни до битови, гуми, хартия, найлони, буркани, мебели, дъски, варели. Всичко това се товари и извозва с наш транспорт на специализирано депо. Изхвърляне на отпадъците до кофите за смет пред жилищната кооперация или в гориста местност санкциите са големи и е строго забранено.
Чувалите които в повечето случаи са използват за събирането на строителни отпадъци, дребни вещи, буркани и прочие са задължително присъствие независимо от това какъв обект чистим. В наличност разполагаме в огромни количества и когато станат неизползваеми се сменят с други, обикновено се използват до най-много 2-3 пъти. Чувалите са три вида, едните са сезалови които са за препоръчване, другия вид е найлонов който въпреки здравината му той се използва еднократно. Третия вид са плетените чували, но те се късат лесно особено при по остри предмети, дори направо се разпарят отдолу. Не са много устойчиви и рядко влизат в употреба. Най-често и масово приложими откъм качество и здравина са сезаловите чували.

Цените за почистване и извозване са различни и както по горе споменахме зависят от количеството отпадъци независимо от това дали са строителни или битови. За да се получи едно сигурно, надеждно и коректно почистване или извозване на отпадъци се налага очна ставка за определяне на вашата цена на услугата.

Винаги може да сте сигурни, че вече след направен оглед и уточняване на деня за почистване след свършена работа цената си остава непроменена.

Пренасяне на багаж, мебели

Ако сте решили да се преместите в София независимо от кой град на страната сте може да се възползвате от нашите комплексни хамалски услуги. Предлагаме хамали и пренасяне на багаж, мебели в София и страната. Транспортните ни средства са с различен капацитет по тонаж и обем и могат спокойно да задоволят нуждите на всеки клиент независимо от количеството и обема на товара който имат. Цялата процедура по опаковане, демонтаж, пакетиране, пренасяне не е лека задача, но ако съумеете да намерите правилните хамали които да свършат всичко това от началото до самия край, ще почувствате огромно облекчение и ще се замислите дали бихте се справили сами с всичката тази работа.

Пренасяне на багаж и мебели от апартамент или офис. Това е широко разпространена и най-често ползваната услуга. Независимо дали си сменяте квартирата, пренасяте личните си вещи от един офис в друг заради по нисък наем или сте си закупили ново жилище, ние от Студенти Хамали ще Ви обслужим подобаващо. Оферирането на услугата е според това от какви точно дейности ще имате нужда. След като предложим цена ще имате възможност да обмислите предложението и решите за Вашия бюджет и предпочитания. При преместване на Вашите мебели в професионален и качествен план ние извършваме стречоване на мебелите за запазването им от намокряне или други външни влияния. 

Опаковането на дребни, чупливи вещи можете да се доверите на опита ни, като при нужда от кашони и опаковъчни материали ще Ви доставим в неограничено количество. Прочети още

Хамалските ни услуги са с широк спектър и преобладават различни дейности. Включва така също пренасяне на медицинска апаратура, апарати, копирни машини, ксерокс, камини, дърводелски и металорежещи машини. Нашето оборудването за преместване на такъв вид услуга е в пълна сила, както и опита ни като хамали. Обикновено това преместване се осъществява в болници, поликлиники, медицински центрове, офиси, административни сгради, промишлени цехове и заводи. Цените се формулират според етажи и тегло, поради това предлагаме очна ставка за да се запознаем по подробно с детайлите на преместване.

Пренасяне на пиано или роял. Прочети още

Като кажем хамалски услуги може да се разбира и товаро-разтоварна дейност, товарене, разтоварване на стоки, вещи от Тир, контейнери. При нужда от хамали можем да изпратим на място, ако сте пристигнали в столицата ни с камион и се нуждаете от разтоварване и качване на мебелите във Вашия дом. Товарене на личен багаж, битови електроуреди или мека мебел на транспортно средство като услуга може да заявите без почивен ден и по-всяко време на деня.
Преместване на огнеупорни каси и сейфове. Прочети още

Нашата фирма за хамалски услуги и транспорт предоставя складово съоръжение за съхранение на вещи и стоки. Можем да превозим до наш склад мебели и багаж в неограничено количество. Също така разполагаме със собствена база или клетка за складиране на разнообразна стока по-всяко време с постоянен достъп до помещението. Прочети още

Вашите желания са изключително ценни за нас, ние няма да Ви разочароваме и благодарение на опита в сферата на хамалските услуги ще се постараем да Ви обслужим подобаващо. Благодарим Ви ако сте споделили Вашето преместване с нас и се доверихте на професионализма на Студенти Хамали. Надяваме се в бъдеще да сме Ви полезни и при нужда да се възползвате от нашите хамали и хамалски услуги.

Цени за хамалски услуги, пренасяне и транспорт. Прочети още
Ако имате въпроси може да намерите отговорите тук

Складиране на вещи, стоки и багаж

Нашата компания предлага склад за съхранение на лични вещи, багаж, мебели и всякакви стоки за определен период от време. В полза сме при опаковане и преместване на Вашия бизнес или дома, де/монтажни услуги на мебели както и транспортирането им до наш склад или до посочен от Вас адрес в София или страната.
Атрактивни възможности
Можем да съхраним неограничено количество стока като кашони, мебели, машини, апаратура, пиана и много други. Склада е с площ 500 кв.
Кой склад да изберем? Да е близко до офиса и дома ни, за да имаме по бърз достъп до вещите си или не възразяваме да пътуваме на дълго разстояние за сметка на цената. И двата варианта са личен избор на клиента. Ние предлагаме един склад в София и един на 35 км. от града. Цената е приемлива и в двата случая.
След като сте намерили своето идеално място за съхранение, следващата стъпка ще бъде да се направи поръчка за оглед и оферта на стоката която да се опакова, премести и транспортира до нашия склад. Цената варира от количеството стока за пренасяне, мястото на заеманата площ както и времето за престой. При извършване на цялостната услуга от нас – демонтаж, опаковане, преместване, транспорт и склад под наем ще направим атрактивна оферта като ползвате отстъпка за комплексната дейност.
Нашият склад е разпределен на малки и големи помещения. Не забравяйте, винаги можете да се преместите в по-голямо помещение по всяко време и ние не начислява такса за прехвърляне.
Нашите складове за съхранение на вещи са чисти, няма влага, проветриви, добре осветени и защитени. Постоянен достъп. За по голямо удобство разполагаме за директно спиране на Тирове близко до складовото помещение и удобно за товарене или разтоварване на големи предмети.
Изпратете оферта за складиране и съхранение както и за преместване на Вашите мебели и всякаква стока, ние няма да Ви караме да чакате и в най кратък срок ще Ви отговорим.

Продажба и доставка на кашони

Спестяваме Ви време и нерви при нужда от опаковане на вещи, посуда, книги, порцелан и много други като за целта предлагаме кашони и опаковъчни материали с доставка до дома, офиса. Гарантираме за здравината на материала и качеството, а така също и надеждно опаковане, транспортиране и преместване на вещите Ви до новото местоназначение. Нашите материали са тествани за здравина и позволява безпроблемно запазване и сигурност на Вашите продукти при съхранение или преместване на Вашия дом, малък или голям бизнес. Ние сме тук за да направим преместването без стрес и направим Вашия бизнес да процъфтява.
Специализирани сме в правилното опаковане, подреждане, сортиране на крехки и чупливи предмети с висока стойност включително антични, електроника, кристал, порцелан и други.
Предварително извършваме оглед на вещите които трябва да се опаковат за да определим нужния материал и работна ръка, като предложим и оферта на място съчетано с преместване при желание от Ваша страна.
Предлагаме доставка на различен асортимент кашони и опаковъчен материал до дома или офиса като се съобразяваме с Вашето време на преместване и доставяме стоката в срок. В случай че сте избрали да се преместите с нашата фирма доставката е безплатна и ще се възползвате с комплексна отстъпка както от опаковъчните материали така и от преместването на вещите.

Разполагаме с различен асортимент опаковки. Попитайте за нашите цени на кашони, опаковъчен материал- стреч, бъбъл фолио, опаковъчна хартия, здрави чували. Приемаме поръчки по всяко време на деня.

Преместване на каси и сейфове

За преместване на каса или сейф важна роля играе теглото. Именно от това се определя начина по който трябва да се премести и транспортира огнеупорната каса. Освен теглото за сформиране на цена се взима под внимание, има ли асансьори, етажи при сваляне и качване. Огледа е задължителната част за да дадем точна цена. В зависимост от модела на касата теглото варира от 50 кг. и стига до 2 тона и повече. Вариантите за пренасяне са различни но тези детайли спокойно могат да се уточнят в последствие след направен оглед. Цените започват приблизително от 100 лв до 1000 лв. в зависимост от сложността. Транспортното ни средство е оборудвано с падаща платформа, разполагаме с палетна количка, ремъци и други помощни средства както и опитен екип носачи. Приемаме и поръчки за преместване на сейф от една стая в друга както и сваляне или качване на каса в една сграда. Експресно обслужване до 1 час. За по мащабно преместване е необходимо да се направи поръчка от един до два дена по рано.

Пренасяне на пиана и рояли

Нашата бригада се е специализирала в този вид дейност преместване на пиано и пренасяне на роял, разполагаме и с товарен транспорт който е пригоден за тази цел. Той е оборудван с падащ борд който позволява по лесно повдигане на тежкия музикален инструмент. В цената на услугата пренасяне на пиано или роял е включено опаковане, сваляне и качване, транспортиране от една точка до друга.

Цени за преместване на пиано. Цените варират според етажа при сваляне и качване. 30 лв на етаж и 50 лв транспорт, ако етажите са повече от 4 цената е 20 лв на етаж + 50 лв транспорт.

Цени за преместване на роял.

Пренасянето на рояла е по-специфично и трудоемко заради мащабните му размери, в пъти е по-тежък от пианото и са нужни повече хора. Ако се пренася от партер на партер цената с превоз, демонтаж, монтаж и опаковане е 220 лв.

Можем да извършим оглед на място в случай, че се налага сваляне или качване на пианото, рояла на по трудно достъпни места, тесни стълбища или ако има съмнения за по тесни врати.

Предлагаме услугата и без транспорт. Също така приемаме и малки поръчки, преместване на пиано от една стая в друга. Ако желаете да се акордира Вашият музикален инструмент ще направим оглед за състоянието му и предложим цена.

Складиране и съхранение на пиана, рояли. Разполагаме със склад в който можете да съхраните Вашето пиано за известен период. Цената се договаря и съчетано с пренасянето ще предложим изгодна оферта.

Притежаваме дългогодишна практика и може да разчитате на експресно и качествено обслужване.