Извозване на строителни отпадъци в София

Други допълнителни услуги които предлагаме освен хамалски и товаро разтоварна дейност са почистване и извозване на строителни отпадъци от апартаменти, офиси, дворове, складове, гаражи, мазета, тавани и други. Струпаните през годините отпадъци били те битови, стари мебели, дограма или след ремонтни дейности независимо в какво състояние са, дали в чували или в насипен вид както и от техния обем и количество нашият екип може да се справи експресно и качествено със разглобяване, събиране, натоварване и изхвърляне на ненужните боклуци които се извозват на депо в кв. Враждебна.
Извозване на строителни отпадъци след къртене или други ремонтни дейности.
Ако не разполагате с работна ръка можем да осигурим такава, опитна бригада със собствени чували които ще съберат и натоварят на транспорт, който ще ги превози до депо смет. Екипът ни е достатъчен на брой, за да Ви обслужим подобаващо и можем да реагираме на адрес до 2 часа. Работниците ни са внимателни с опит и прилежно свалят боклуците в чували по стълбите. Работим с интерес и желание защото само така можем да накараме клиента да ни предпочете и следващия път. Желанието и старанието е най-важно във всяка една дейност и когато то е налице и другите го оценяват.
Строителните отпадъци могат да бъдат на всякакви обекти и независимо от това дали е в двор, склада, гараж или в офиса важното е да се уточнят всички подробности до най-точен детайл за сформирането на цена, а това са етаж при сваляне, наличие на асансьор, кубатура на боклука.
Може да се възползвате също така от наши хамали ако сте си наели предварително контейнер от друга фирма. Тогава ще начислим само хамалски труд. Нашите транспортни средства са камиони закрити, самосвал до 5 тона. Можем да изпратим само транспортно средство за извозване на вашите отпадъци, ако сте си осигурили работна ръка. 
За извозване на стари мебели, дограма и боклуци на бита са подходящи закрити товарни превози заради обемния отпадък. Обикновено такъв боклук се съхранява или застоява в апартаменти, къщи, офиси, стари запустели вили, по крайните квартали и вилни зони.
Нашите транспортни средства с различен тонаж и обем са идеални за такъв отпадък и независимо от количеството можем да го съберем наведнъж. Отпадъците предварително се натрошават, разглобяват, дребните вещи се събират в чували, товаренето става внимателно като се запълва всяко свободно пространство в камиона. По този начин е възможно да се събере и вмести по-голямо количество отпадъци.
За почистване на дворове е нужен оглед. Отпадъците там са разпръснати и на око изглеждат като количество малко, но ако се съберат на купчина тогава гледката е съвсем друга. Разполагаме с колички, кофи, чували, лопати и други инструменти защото за чистене на двор те са нужни. За да се стигне до дворното място и когато няма възможност транспортно средство да спре до самия боклук се вкарва количка. Цените варират според количеството отпадъци. Разстоянието до депо смет независимо от това къде се намира обекта за почистване в рамките на град София не оскъпява товарния превоз. Към почистването на дворното място предлагаме рязане на храсти и дървета от запустели терени.

Чистене на мазета, тавани, гаражи. Струпването на отпадъци в такива помещения е разнороден от строителни до битови, гуми, хартия, найлони, буркани, мебели, дъски, варели. Всичко това се товари и извозва с наш транспорт на специализирано депо. Изхвърляне на отпадъците до кофите за смет пред жилищната кооперация или в гориста местност санкциите са големи и е строго забранено.
Чувалите които в повечето случаи са използват за събирането на строителни отпадъци, дребни вещи, буркани и прочие са задължително присъствие независимо от това какъв обект чистим. В наличност разполагаме в огромни количества и когато станат неизползваеми се сменят с други, обикновено се използват до най-много 2-3 пъти. Чувалите са три вида, едните са сезалови които са за препоръчване, другия вид е найлонов който въпреки здравината му той се използва еднократно. Третия вид са плетените чували, но те се късат лесно особено при по остри предмети, дори направо се разпарят отдолу. Не са много устойчиви и рядко влизат в употреба. Най-често и масово приложими откъм качество и здравина са сезаловите чували.

Цените за почистване и извозване са различни и както по горе споменахме зависят от количеството отпадъци независимо от това дали са строителни или битови. За да се получи едно сигурно, надеждно и коректно почистване или извозване на отпадъци се налага очна ставка за определяне на вашата цена на услугата.

Винаги може да сте сигурни, че вече след направен оглед и уточняване на деня за почистване след свършена работа цената си остава непроменена.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *