Пренасяне на пиана и рояли

Нашата бригада се е специализирала в този вид дейност преместване на пиано и пренасяне на роял, разполагаме и с товарен транспорт който е пригоден за тази цел. Той е оборудван с падащ борд който позволява по лесно повдигане на тежкия музикален инструмент. В цената на услугата пренасяне на пиано или роял е включено опаковане, сваляне и качване, транспортиране от една точка до друга.

Цени за преместване на пиано. Цените варират според етажа при сваляне и качване. 30 лв на етаж и 50 лв транспорт, ако етажите са повече от 4 цената е 20 лв на етаж + 50 лв транспорт.

Цени за преместване на роял.

Пренасянето на рояла е по-специфично и трудоемко заради мащабните му размери, в пъти е по-тежък от пианото и са нужни повече хора. Ако се пренася от партер на партер цената с превоз, демонтаж, монтаж и опаковане е 220 лв.

Можем да извършим оглед на място в случай, че се налага сваляне или качване на пианото, рояла на по трудно достъпни места, тесни стълбища или ако има съмнения за по тесни врати.

Предлагаме услугата и без транспорт. Също така приемаме и малки поръчки, преместване на пиано от една стая в друга. Ако желаете да се акордира Вашият музикален инструмент ще направим оглед за състоянието му и предложим цена.

Складиране и съхранение на пиана, рояли. Разполагаме със склад в който можете да съхраните Вашето пиано за известен период. Цената се договаря и съчетано с пренасянето ще предложим изгодна оферта.

Притежаваме дългогодишна практика и може да разчитате на експресно и качествено обслужване.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *