Складиране на вещи, стоки и багаж

Нашата компания предлага склад за съхранение на лични вещи, багаж, мебели и всякакви стоки за определен период от време. В полза сме при опаковане и преместване на Вашия бизнес или дома, де/монтажни услуги на мебели както и транспортирането им до наш склад или до посочен от Вас адрес в София или страната.
Атрактивни възможности
Можем да съхраним неограничено количество стока като кашони, мебели, машини, апаратура, пиана и много други. Склада е с площ 500 кв.
Кой склад да изберем? Да е близко до офиса и дома ни, за да имаме по бърз достъп до вещите си или не възразяваме да пътуваме на дълго разстояние за сметка на цената. И двата варианта са личен избор на клиента. Ние предлагаме един склад в София и един на 35 км. от града. Цената е приемлива и в двата случая.
След като сте намерили своето идеално място за съхранение, следващата стъпка ще бъде да се направи поръчка за оглед и оферта на стоката която да се опакова, премести и транспортира до нашия склад. Цената варира от количеството стока за пренасяне, мястото на заеманата площ както и времето за престой. При извършване на цялостната услуга от нас – демонтаж, опаковане, преместване, транспорт и склад под наем ще направим атрактивна оферта като ползвате отстъпка за комплексната дейност.
Нашият склад е разпределен на малки и големи помещения. Не забравяйте, винаги можете да се преместите в по-голямо помещение по всяко време и ние не начислява такса за прехвърляне.
Нашите складове за съхранение на вещи са чисти, няма влага, проветриви, добре осветени и защитени. Постоянен достъп. За по голямо удобство разполагаме за директно спиране на Тирове близко до складовото помещение и удобно за товарене или разтоварване на големи предмети.
Изпратете оферта за складиране и съхранение както и за преместване на Вашите мебели и всякаква стока, ние няма да Ви караме да чакате и в най кратък срок ще Ви отговорим.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *