Чистене на тавани, мазета

Почистването на мазета и тавани е една от нашите дейности които наред с преместването е включен в графа хамалски и транспортни услуги. Чистенето на мазе или таван става лесно и бързо, ако всичко е планирано предварително и от рано, независимо от големината на помещенията и количеството боклук.

Ако имате отпадъци за изхвърляне от тавански помещения или мазе просто ни се обадете. Огледа е задължителен и когато Ви изготвим оферта за чистене и извозване на отпадъците с транспорт сами ще си направите сметката с бюджета и възможностите. Цената е според количеството отпадъци но когато те са в огромни количества и се налага по голям превоз или на няколко курса ние ще предложим отстъпка от цената за почистване и извозване. Всичко друго е подсигурено от нас, събиране, изнасяне и товарене както и извозване до депо. Помещенията се остават в състояние на замитане. Не предлагаме услугата пръскане и обезпаразитяване. Много е важно при почистване на мазе или таван да знаете кои точно вещи са непотребни и кои ще се запазят. Добре организирайте процеса преди почистване. Осигурете достъп и предупредете съседите за идваща фирма за почистване. Ако боклуците са общи е добре да направите събрание. При добра подготовка от Ваша страна почистването минава гладко и бързо без пречки и спиране на работата.
Много често се сблъскваме със следната практика. За да е по-изгодно на някой да почисти своето мазе например наема роми с каруци които срещу малко пари че даже и безплатно се съгласяват да го изчистят. Те от своя страна си взимат всичко ценно-метал, дърво и някои медни тавички после си тръгват доволни.
Не се доверявайте на мними чистачи, първо че нищо няма да почистят и второ дори да натоварят нещо на следващата по близка кофа ще го оставят и Вие пак ще си видите боклука. Товарните превози на Чистотата не ги взимат и при сигнал общинските служители могат да ви съставят акт.
Най разумното решение е да си наемете фирма за почистване или да се заемете сами като си осигурите превоз и работна ръка.
Също така може да се възползвате от пролетното почистване което е също добро решение а общината ги извозва безплатно. При чистене на таван особено ако няма асансьор ще са нужни млади хора които да могат да се справят на натоварването. Ако се включат живущите на кооперацията решавате сами и изгодно проблема. Вариантите за почистване са няколко и Вие може сами да решите кой е най-удачен за Вашият бюджет.

Не губете време, вземете решение кога да се освободите от ненужните битови и строителни отпадъци от вашето мазе, таван или двор. Всяко отлагане във времето отпадъците се трупат и с годините стават неприятна гледка, опасност от пожар, развъждане на гризачи, вмирисване, влага.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *